Partybus Zoetermeer

Vraag een prijsopgave aan!

Jouw eigen muziek

Elke partybus is voorzien van krachtige geluidinstallaties zodat jij je favoriete muziek kan afspelen. Dit kan je afspelen door middel van Spotify en de gratis WIFI. Naast de geluidinstallaties beschikken onze partybussen ook over lasers, ledverlichting, discoverlichting en rookmachines.

Gekoelde dranken

Van al dat feesten krijg je natuurlijk dorst, gelukkig zijn er genoeg diverse soorten koude drankjes aanwezig. Er is keuzen uit zowel alcoholische als non-alcoholische dranken.

Comfortabele bussen

Onze partybussen zijn geschikt voor iedere groepsgrootte. Kies voor je eigen opstelling of ga zitten aan een de tafels of de rondzit achterin in de bus.

Partybus huren in Zoetermeer?

Maak het vervoer naar jouw bestemming onvergetelijk met onze luxe partybussen uit Zoetermeer. Met een partybus kan je altijd rekenen op een fantastische ervaring. Jouw reis wordt compleet verzorgd en je hoeft je ook niet druk  te maken over het vermaak van je gasten. De partybussen zijn geschikt voor elke bestemming, waar je ook naar toe gaat. Of dat nou een bruiloft, festival of feestje is, het kan allemaal. Kan je al niet meer wachten tot je in een partybus kan zitten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Over ons

Partybus Zoetermeer maakt deel uit van Eventliner Tours.

Naast het grote aanbod aan feestbussen beschikken wij ook nog aan een vloot van diverse touringcars. Door onze grote aanbod aan bussen hebben wij altijd vervoer wat bij jouw wensen en gezelschap past.

Kies je voor ons als partybussenverhuurbedrijf? Dan kan je altijd rekenen op enthousiasme, goede service en betrokkenheid. 

Heb je interesse? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Krachtige geluidsinstallatie

Geniet van je eigen muziek via Spotify en maak gebruik van de gratis WIFI.

Led-verlichting en lasers

In de partybussen is er partyverlichting, een rookmachine en toffe lasershows aanwezig.

Ruime drank keuze

In de bus is er een koelkast met een divers aanbod aan gekoelde dranken. Hierbij is er keuze uit alcoholische dranken en non-alcoholische dranken.

Voor elke groep

De partybussen zijn geschikt voor iedere groepsgrootte. Ga voor een opstelling naar eigen wens of neem plaats aan de gezellige rondzit en tafels.

Neem plaats in de partybus

Met onze partybussen uit Zoetermeer wordt jouw reis een groot feest. Geniet van de ledverlichting, rookmachines, lasershows en de gekoelde drankjes. Speel je eigen muziek af via Spotify met gratis WIFI. Geen zin om je eigen afspeellijst te maken? Dat snappen wij volledig, daarom hebben wij een variatie aan afspeellijsten voor je klaar staan. Maak van jouw vervoer het leukste feestje van de dag. Zien wij jou binnenkort in één van onze partybussen?

Mogelijkheden partybus Zoetermeer

Wij denken altijd mee met jou en bereiden de reis voor tot in de puntjes voor. Alles wordt afgestemd op jouw wensen. Zo kan jij altijd ervanuit gaat dat je een onvergetelijke dag gaat beleven. Wij kunnen je vervoeren naar elk festival, concert, bruiloft of ander evenement. Heb je al interesse in het huren van een partybus? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Elke werkdag zijn wij te bereiken van 09:00 tot 18:00 op het telefoonnummer: 020-2103322.

Voor iedere gelegenheid

Partybus huren Zoetermeer

Festivals

Met de partybus naar een festival? Klik hieronder!

Partybussen huren Zoetermeer

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeesten gaan langer door met een partybus

Partybus huren voor bedrijfsfeest Zoetermeer

Bedrijfsuitjes

Maak bedrijfsuitjes gezelliger met een partybus.

Partybussen voor sportteams uit Zoetermeer

Sportteams

Met jouw sportteam feestend in de partybus.

Partybus huren bruiloft Zoetermeer

Bruiloften

Het allerleukste vervoer voor deze speciale dag. 

Partybus huren voor carnaval Zoetermeer

Carnaval

Met ons partyvervoer naar carnaval. 

Partybus huren in Zoetermeer voor iedere gelegenheid

Partybus huren in Zoetermeer met rondzit

Onze partybussen zijn tot over de grens inzetbaar. Wij hebben een standplaats in Zoetermeer en hebben bussen van diverse afmetingen. Wij kunnen groepen vervoeren van 18 tot 4000 personen. Al jaren vervoeren wij diverse groepen naar de gewenste bestemmingen. Hierin hebben wij een perfecte aanpak ontwikkeld die wij naadloos kunnen aansluiten op jouw wensen.

Onze partybussen in Zoetermeer

Wil jij een partybus huren? Vul het aanvraagformulier dan zo volledig mogelijk in. Wij doen onze uiterste best om binnen 24 uur een passend voorstel te doen. Jouw persoonsgegevens worden met zorg behandeld en wij respecteren jouw privacy.

Onze partybussen in Zoetermeer:

Ervaringen