Festivals

Vraag een offerte aan!

Jouw eigen muziek

De partybus beschikt naast lasers en led verlichting over een krachtige geluidsinstallatie, zowel binnen als buiten de bus! In onze partybussen is ook Spotify en WiFi beschikbaar!

Gekoelde dranken

In onze partybussen hebben we genoeg gekoelde dranken aan boord! Er is een ruime keuze uit verschillende dranken. Alcoholisch en non-alcoholische dranken

Comfortabele bussen

Voor elk formaat groep hebben we een geschikt partybus! Mét tafels en een gezellige rondzit! Uiteraard is het natuurlijk ook mogelijk om in onze bussen te dansen.

Partybus huren voor een festival?

Met de partybus naar Festivals, het feest begint al onderweg!

Wil jij met een grote groep vrienden of/en vriendinnen naar een festival of naar meerdere festivals toe? Dan kom je al gauw op een busreis uit. Met een busreis is het mogelijk om een groot gezelschap naar een locatie toe te brengen. Maar wil jij dit naar een nieuw niveau tillen? Dan kom je uit bij een partybus. Wij bieden meerdere soorten partybussen aan, dus je bent aan het juiste adres.

De voordelen van met een partybus naar festivals gaan

Allereerst stelt een partybus je dus in staat om met een grote groep naar een festival te gaan. Dit betekent dat niemand in de groep meer hoeft na te denken over wanneer en hoe ze precies naar het festival toe gaan. Daarnaast is het uiteraard veel leuker om samen onderweg te zijn naar een feest, dan alleen of in aparte groepen. Maar dit is niet alles. Een partybus van ons heeft veel mogelijkheden. Zo is het natuurlijk leuk dat het grote gezelschap elkaar alvast beter kan leren kennen op weg naar het festival toe.

Wat bieden de festival partybussen van Eventliner?

De partybussen hebben ledverlichting, lasers, en rookmachine en dansruimte. Daarnaast hebben jullie meerdere tafels en een gezellige rondzit tot je beschikking. Dit betekent dat iedere gast kan doen wat hij of zij wil. Kun jij niet snel genoeg op het festival zijn? Laat dan je dansmoves alvast zien, pak uit. Kijk jij liever nog even om je heen? Neem dan plaats in de rondzit en praat gezellig met de anderen om je heen.

Vervoer naar festivals

Veelal hebben mensen die naar festivals gaan toch nog ideeën voor leuke toevoegingen en willen ze dingen die niet op de website genoemd staan. In dit geval is het wellicht leuk om te busreis persoonlijker te maken, wat bij ons kan. Wij denken altijd met jullie mee, dus neem hiervoor contact met ons op. Is dit echt iets voor jullie? Vul dan het aanvraagformulier in.

Partybus huren naar een festival?

Vraag dan nu een offerte aan. Onze bussen worden vaak
vroeg van te voren geboekt, wees dus op tijd!