Partybus Westland

Vraag een prijsopgave aan!

Jouw eigen muziek

Geniet van de ledverlichting, lasers. discoverlichting en de krachtige geluidinstallatie in onze partybussen. Speel jouw eigen muziek af via Spotify en maak gebruik van de gratis WIFI.

Gekoelde dranken

In onze partybussen is er een ruim aanbod aan gekoelde drankjes. Er is keuze uit alcoholische en non-alcoholische drankjes.

Comfortabele bussen

Onze luxe partybussen zijn geschikt voor iedere groepsgrootte. Kies een opstelling naar eigen wens of ga voor een opstelling met tafels en een gezellige rondzit.

Partybus huren in het Westland?

Ben je de trein of de taxi naar je feestjes ook zat? Ga dan voor één van onze luxe partybussen. Maak het vervoer het onderdeel van jouw feestje en geniet van een onvergetelijke ervaring. De reis wordt compleet verzorgd. Of je eindbestemming nu een feestje, bruiloft, festival of een ander evenement is bij ons ben je altijd aan het juiste adres. Wil je ook een partybus in het Westland huren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en dan vertellen wij jouw over onze eindeloze mogelijkheden.https://www.high-endrolex.com/12

Over ons

Partybus Westland maakt deel uit van het bedrijf Eventliner Tours.

Eventliner Tours heeft niet alleen partybussen. Ze hebben ook nog een enorme vloot aan diverse touringcars. Door het grote aantal bussen dat wij hebben is er altijd een bus die bij jouw wensen en gezelschap past.

Bij ons kan je altijd rekenen op enthousiast en betrokken personeel. Onze prioriteit is het leveren van goede service en wij willen altijd graag met jouw meedenken.

Zie jij jezelf al in een partybus zitten? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Krachtige geluidsinstallatie

In onze bussen maken wij er een groot feest van met onze krachtige geluidinstallatie. Geniet van je eigen muziek via Spotify en maak gebruik van de gratis WIFI.

Led-verlichting en lasers

Jouw rit in de partybus wordt onvergetelijk met de partyverlichting, lasershows en de rookmachines.

Ruime drank keuze

Van al dat feesten krijg je natuurlijk dorst. Daarom zijn onze partybussen uitgerust met diverse gekoelde dranken. Deze dranken zijn zowel alcoholisch als non-alcoholisch.

Voor elke groep

Onze partybussen uit het Westland zijn geschikt voor elke groepsgrootte. Neem plaats aan de tafels of in de gezellige rondzit. Je kan ook de opstelling aanpassen naar je eigen wensen.

Neem plaats in de partybus

Wij vinden het belangrijk dat jij kan luisteren naar jouw eigen muziek. Daarom hebben wij in al onze partybussen geluidinstallaties, Spotify en gratis WIFI. Heb je geen zin om je eigen afspeellijst te maken? Dat kan natuurlijk ook, maak dan gebruik van één van onze vele afspeellijsten. Naast de geluidsinstallatie kan je ook nog genieten van de ledverlichting, rookmachines, lasershows en de heerlijke gekoelde drankjes. Kom jij ook bij één van onze partybussen aan boord?

Mogelijkheden partybus Westland

Vervoer nodig naar een festival, concert of een ander evenement? Dan is een partybus misschien wel iets voor jou. Met een partybus start het feestje onderweg en kan je rekenen op een onvergetelijke ervaring. Wij denken altijd met jou mee en bereiden de reis volledig voor afgestemd op jouw wensen. Ga jij ook naar je volgende feestje in een partybus? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn elke werkdag te bereiken op het telefoonnummer: 020-2103322.

Voor iedere gelegenheid

Partybus huren Westland

Festivals

Met de partybus naar een festival? Klik hieronder!

Partybussen huren Westland

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeesten gaan langer door met een partybus

Partybus huren voor bedrijfsfeest Westland

Bedrijfsuitjes

Maak bedrijfsuitjes gezelliger met een partybus.

Partybussen voor sportteams uit het Westland

Sportteams

Met jouw sportteam feestend in de partybus.

Partybus huren bruiloft Westland

Bruiloften

Het allerleukste vervoer voor deze speciale dag. 

Partybus huren voor carnaval Westland

Carnaval

Met ons partyvervoer naar carnaval. 

Partybus huren in het Westland voor iedere gelegenheid

Partybus huren in het Westland met rondzit

Wij hebben een standplaats in het Westland en zijn inzetbaar door het hele land en zelfs tot over de grens. Groepsgroottes kunnen vervoerd worden tussen de 18 tot 4000 personen. Al jaren hebben wij ervaring met het vervoeren van diverse groepen en passen ook onze aanpak aan op jouw groep.

Onze partybussen in het Westland

Kan je niet wachten tot je in een partybus zit? Vul dan zo volledig mogelijk een aanvraagformulier in en dan kunnen wij jou een vrijblijvend een passend voorstel doen. Wij doen onze uiterste best om de voorstellen binnen 24 uur te versturen. Met jouw persoonsgegevens en privacy gaan wij altijd respectvol. Zien wij jouw binnenkort in één van onze partybussen?

Onze partybussen in Westland:

Ervaringen