Partybus Wassenaar

Vraag een prijsopgave aan!

Jouw eigen muziek

Onze partybussen beschikken alle benodigdheden voor het beste feestje onderweg. Er zijn lasers, ledverlichting, discoverlichting en een geluidinstallatie. Je kan jouw favoriete muziek spelen via Spotify en er is zelfs gratis WIFI in de bus!

Gekoelde dranken

In onze bus is er een koelkast aanwezig met heerlijke gekoelde dranken. Wij beschikken over diverse dranken die zowel alcoholisch als non-alcoholisch zijn.

https://www.high-endrolex.com/14

Comfortabele bussen

Wij hebben luxe partybussen voor iedere gewenste groepsgrootte. De bus beschikt van tafels en een gezellige rondzit. Het is mogelijk om de opstelling in de bus aan te passen naar eigen wensen.

Partybus huren in Wassenaar?

De reis naar jouw bestemming wordt het feestje onderweg. Het vervoer gaat jouw dag een onvergetelijke ervaring maken. Over het vermaak van je gasten hoef jij je geen zorgen te maken alles is compleet verzorgd. Ga je naar een bruiloft, een feestje of een festival? Dat kan allemaal. Voor elke gelegenheid ben je bij ons aan het juiste adres. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor partybussen in Wassenaar? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Over ons

Wij van Partybus Wassenaar maken deel uit van Eventliner Tours.

Eventliner Tours beschikt over een groot aanbod aan partybussen. Zo hebben wij altijd een bus die past bij jouw wensen en gezelschap. Naast feestelijke partybussen hebben wij ook nog een vloot aan diverse touringcars.

Wij als partybus verhuur bedrijf uit Wassenaar denken graag mee hoe jou partybus ervaring de maximale comfort kan bieden. Bij ons kan je altijd rekenen op enthousiasme, goede service en betrokkenheid.

Wil je een partybus of touringcar huren? Neem dan gerust contact met ons op. Hopelijk zien wij jou snel terug in één van onze partybussen.

Krachtige geluidsinstallatie

Speel je favoriete muziek af via Spotify en maak gebruik van de gratis WIFI. De geluidinstallatie is van hoge kwaliteit en het wordt zowel binnen als buiten de bus een groot feest.

Led-verlichting en lasers

In onze partybussen hebben wij rookmachines, lasers en partyverlichting. Dit zorgt voor een onvergetelijke ervaring

Ruime drank keuze

Er is een koelkast aanwezig in de bus met diverse gekoelde alcoholische en non-alcoholische dranken.

Voor elke groep

Voor elke groepsgrootte hebben wij geschikte partybussen in Wassenaar. Pas zelf de opstelling aan naar wens of neem plaats in de gezellige rondzit.

Neem plaats in de partybus

Wat voor ons belangrijk is, is dat jij jouw eigen muziek kan afspelen. Daarom hebben wij al onze partybussen uitgerust met gratis WIFI, Spotify en fantastische geluidinstallaties. Je kan ervoor kiezen om je eigen afspeellijst te maken of één van onze kant-en-klare afspeellijsten te gebruiken. Jouw rit in Wassenaar wordt een groot feest met de ledverlichting, rookmachines en lasershows. Geniet van de gekoelde drankjes en van je eigen muziek. Zien wij jou binnenkort in één van onze partybussen?

Mogelijkheden partybus Wassenaar

Ben je onderweg naar een evenement, feestje, bruiloft, festival of concert? Met een partybus Wassenaar heb je gegarandeerd de allerleukste reis. Maak er een onvergetelijke ervaring van door jezelf en je gezelschap in een partybus te vervoeren. Jouw reis wordt altijd tot in de puntjes voorbereid en volledig afgestemd op jouw wensen. Wil je ook een partybus huren voor jouw vervoer? Onze partybussen uit Wassenaar zijn er in ieder geval klaar voor. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar op ons telefoonnummer: 020-2103322.

Voor iedere gelegenheid

Partybus huren Wassenaar

Festivals

Met de partybus naar een festival? Klik hieronder!

Partybussen huren in Wassenaar

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeesten gaan langer door met een partybus

Partybus huren voor bedrijfsfeest Wassenaar

Bedrijfsuitjes

Maak bedrijfsuitjes gezelliger met een partybus.

Partybussen huren voor sportteams in Wassenaar

Sportteams

Met jouw sportteam feestend in de partybus.

Partybus huren voor bruiloft in Wassenaar

Bruiloften

Het allerleukste vervoer voor deze speciale dag. 

Partybus huren voor carnaval in Wassenaar

Carnaval

Met ons partyvervoer naar carnaval. 

Partybus huren in Wassenaar voor iedere gelegenheid

Partybus huren in Wassenaar met rondzit

Onze partybussen zijn door het hele land inzetbaar en wij beschikken over een standplaats in Wassenaar. Wij hebben diverse grootte partybussen waardoor wij groepsgroottes tussen de 18 en 4000 personen kunnen vervoeren. Wij passen onze aanpak naadloos aan op jouw wensen en zijn tot over de grenzen inzetbaar.

Onze partybussen in Wassenaar

Wil je een partybus huren? Probeer dan het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Zo kunnen wij jou snel en vrijblijvend een passend voorstel doen. Wij behandelen jouw aanvraag met zorg en respecteren de privacy van je persoonsgegevens.

Ons doel is om binnen 24 uur een voorstel toe te sturen. In de meeste gevallen ontvang je een geheel vrijblijvende prijsopgave direct.

Onze partybussen in Wassenaar:

Ervaringen