Partybus Voorschoten

Vraag een prijsopgave aan!

Jouw eigen muziek

Feest op jouw favoriete muziek via onze gratis WIFI en Spotify. Onze partybussen beschikken over een zeer krachtige geluidinstallatie, lasers, ledverlichting en rookmachines.

Gekoelde dranken

Geniet tussen het feesten door van onze uitgebreide assortiment aan gekoelde dranken. In de partybussen zijn zowel alcoholische als non-alcoholische drankjes aanwezig.

Comfortabele bussen

De zitopstelling in onze bussen kan aangepast worden naar jouw eigen opstelling. De partybussen zijn geschikt voor groepsgroottes van 18 tot 4000 personen.

Partybus huren in Voorschoten?

Wil jij ook niet meer in het openbaar vervoer naar een festival, concert of ander evenement? Geen paniek, wij hebben hier de ultieme oplossing voor. Ga naar jouw volgende evenement in een partybus! Geen last meer van vertragingen en overvolle bussen en treinen. Ga feestend naar jouw eindbestemming en geniet van vervoer wat tot in de details is voorbereid.

Ongeacht waar jij heen gaat is een partybus het ultieme feestvervoer. Het is uitermate geschikt voor evenement als bruiloften, concerten, festivals en vrijgezellenfeestjes. Stap jij ook in bij één van onze partybussen?

Over ons

Partybus Voorschoten hoort bij partybus Den Haag en maakt deel uit van Eventliner Tours.

In Voorschoten beschikken wij over een uitgebreide vloot aan partybussen en touringcars, daarom hebben wij voor elke aanvraag altijd een bijpassend vervoersmiddel.

Kies jij voor onze partybussen? Dan kan jij altijd uitgaan van een enthousiaste en betrokken dienstverlening. Wij denken graag met jou mee om deze ervaring zo onvergetelijk mogelijk te maken.

Ga jij ook voor een partybus als jouw vervoersmiddel?

Krachtige geluidsinstallatie

Feest op de muziek van jouw favoriete artiesten middels onze gratis WIFI en Spotify. De muziek wordt afgespeeld door onze krachtige geluidsinstallaties.

Led-verlichting en lasers

Het feest wordt helemaal compleet gemaakt door onze lasershows, discoverlichting en rookmachines.

Ruime drank keuze

Ook dorst gekregen van al dat feesten? Geniet van onze uitgebreide assortiment aan gekoelde drankjes. De drankjes zijn zowel alcoholisch als non-alcoholisch.

Voor elke groep

Onze partybussen zijn geschikt voor groepsgroottes vanaf 18 tot 4000 personen. Daarnaast kan jij ook nog kiezen voor jouw eigen zitopstelling.

Neem plaats in de partybus Voorschoten

De juiste muziek maakt een feest uiteraard helemaal compleet. Als partybussenverhuur bedrijf snappen wij dat als geen ander. Daarom hebben wij onze bussen omgebouwd tot de ultieme feestplek. Jij kan jouw favoriete muziek afspelen door onze krachtige geluidinstallaties. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door onze gratis WIFI en Spotify. Maak jij liever gebruik van een kant-en-klare afspeellijst? Dan kan dat natuurlijk ook. Wij hebben genoeg knallende afspeellijsten klaar staan om uit te kiezen. Deze ervaring wordt afgetopt met fantastische lasershows, rookmachines, discoverlichting en gekoelde drankjes.

Mogelijkheden partybus Voorschoten

Wil jij een partybus huren in Voorschoten? Dan ben jij hier aan het juiste adres. Als jij bij ons een partybus huurt kan jij uitgaan voor een onvergetelijke dag. Wij bereiden dit rit tot in de details voor en stemmen alles op jouw wensen af. Onze partybussen zijn geschikt voor alle eindbestemmingen. Een aantal eindbestemmingen waar jij aan kan denken zijn festivals, concerten of zelfs bruiloften. Kan jij al niet meer wachten tot jij plaats kan nemen in onze partybus? Neem dan gelijk contact met ons op. Wij zijn elke dag bereikbaar op het telefoonnummer: 020-2103322.

Voor iedere gelegenheid

Partybus huren Voorschoten

Festivals

Met de partybus naar een festival? Klik hieronder!

Partybus huren Voorschoten

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeesten gaan langer door met een partybus

Partybus huren voor bedrijfsfeest Voorschoten

Bedrijfsuitjes

Maak bedrijfsuitjes gezelliger met een partybus.

Partybus huren voor sportteams in Voorschoten

Sportteams

Met je sportteam feestend in de partybus.

Partybus huren Bruiloft Voorschoten

Bruiloften

Het allerleukste vervoer voor deze speciale dag. 

Partybus huren voor carnaval Voorschoten

Carnaval

Met ons partyvervoer naar carnaval. 

Partybus huren in Voorschoten voor iedere gelegenheid

Partybus huren in Voorschoten met rondzit

Als jij kiest voor onze partybussen dan zijn ze door héél Nederland inzetbaar. Indien gewenst kunnen wij ook over de grens rijden. In onze partybussen kunnen wij groepen vervoeren vanaf 18 tot 4000 personen. Onze chauffeurs hebben al jarenlang ervaring met feestvervoer en zij weten dan ook precies hoe zij er een knallend feest van kunnen maken.

Onze partybussen in Voorschoten

Partybus huren Voorschoten? Vul dan gelijk ons aanvraagformulier in. Probeer dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen, dan kunnen zij meteen een passend voorstel doen. Bij ons kan jij al een voorstel binnen 24 uur verwachten.

Onze partybussen in Voorschoten:

Ervaringen