Partybus Voorburg

Vraag een prijsopgave aan!

Jouw eigen muziek

Elke partybus beschikt over discoverlichting, lasers, rookmachines en een krachtige geluidinstallatie. Jij kan jouw favoriete muziek afspelen middels onze gratis WIFI en Spotify.

Gekoelde dranken

In de partybussen zijn genoeg diverse gekoelde dranken aanwezig. Deze gekoelde dranken zijn zowel alcoholisch als non-alcoholisch.

Comfortabele bussen

Hoe groot jouw groep ook is, onze partybussen staan voor iedereen paraat. Neem plaats aan een tafel of in de rondzit.

Partybus huren in Voorburg?

Op zoek naar vervoer voor jouw volgende festival? Misschien is een partybus dan wel het vervoer voor jou. Met een partybus ben jij er altijd zeker van dat je plek hebt en op tijd vertrekt. Dat niet alleen het is nog veel meer dan alleen vervoer. Een partybus is een knallend feest wat voor jou en jouw gezelschap voor een onvergetelijke ervaring zorgt. Elke reis in onze partybussen wordt compleet verzorgd en tot in de puntjes voorbereid.

Partybussen zijn geschikte vervoersmiddelen voor bruiloften, feestjes, vrijgezellenfeesten, concerten en nog veel meer. Partybus huren Voorburg? Dan ben je hier op het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op en dan vertellen wij jou meer.

Over ons

Partybus Voorburg hoort bij partybus Den Haag van Eventliner Tours.

Onze uitgebreide vloot aan bussen bestaat zowel uit partybussen als touringcars. Door dit grote aanbod is er altijd wel een bus dat past bij jouw wensen en gezelschap.

Wij denken graag met jou mee in alle mogelijkheden die er zijn. Ons doel is om een zeer enthousiaste en betrokken service te leveren. Op deze manier willen wij jou de beste ervaring en maximale comfort bieden.

Wil jij meer weten over het huren van een partybus in Voorburg? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Krachtige geluidsinstallatie

In onze bussen is er altijd gegarandeerd een knallend feest. Jij kan jouw favoriete muziek afspelen via onze krachtige geluidinstallaties.

Led-verlichting en lasers

Ervaar de complete feestervaring met toffe lasershows, partyverlichting en rookmachines.

Ruime drank keuze

Er is genoeg keuzen aan diverse gekoelde drankjes. Wij serveren zowel alcoholische als non-alcoholische drankjes.

Voor elke groep

Onze partybussen zijn geschikt voor kleine en grote groepen. Er is de mogelijkheid om de opstelling naar eigen wens aan te passen.

Neem plaats in de partybus

Muziek is uiteraard een zeer belangrijk onderdeel van een knallend feest. Om deze reden hebben wij ervoor gezorgd dat elke partybus is uitgerust met een goede geluidinstallatie, Spotify en gratis WIFI. Zo kan jij naar de muziek luisteren van jouw favorieten artiesten. Maak jij liever gebruik van een kant-en-klare afspeellijst? Dan kan dat ook, wij hebben er genoeg klaar staan. Om het feest helemaal af te maken zijn er ook nog lasershows, rookmachines en ledverlichting aanwezig in onze partybussen. Als jij dorst hebt gekregen zijn er genoeg gekoelde drankjes aanwezig, die zowel alcoholisch als non-alcoholisch zijn. Kortom gezegd gegarandeerd een knallend feest. Ga jij ook een keer mee in één van onze partybussen.

Mogelijkheden partybus Voorburg

Een festival, concert of ander evenement op de agenda staan? Ga dan voor een partybus als vervoersmiddel. Een partybus is een duurzaam vervoersmiddel wat ook nog eens leuk is. Start al met feesten onderweg en geef jouw gezelschap gegarandeerd een onvergetelijke ervaring. Wij bereiden de gehele reis tot in de puntjes voor en wij denken altijd met jou mee. Wil jij ook naar jouw volgende evenement in een partybus? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 020-2103322. Wij zijn elke werkdag te bereiken van 09:00 tot 18:00.

Voor iedere gelegenheid

Partybus huren in Voorburg

Festivals

Met de partybus naar een festival? Klik hieronder!

Partybus huren Voorburg

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeesten gaan langer door met een partybus

Partybus huren voor bedrijfsfeest Voorburg

Bedrijfsuitjes

Maak bedrijfsuitjes gezelliger met een partybus.

Partybussen voor sportteams Voorburg

Sportteams

Met jouw sportteam feestend in de partybus.

Partybus bruiloft Voorburg

Bruiloften

Het allerleukste vervoer voor deze speciale dag. 

Partybus huren voor carnaval Voorburg

Carnaval

Met ons partyvervoer naar carnaval. 

Partybus huren in Voorburg voor iedere gelegenheid

Partybus huren in Voorburg met rondzit

Onze partybussen kunnen jou en jouw gezelschap vanuit Voorburg door het hele land vervoeren. Wij vervoeren groepsgroottes vanaf 18 tot 4000 personen en hebben hier al jarenlang ervaring mee. Als jij in onze partybussen stapt dan is er gegarandeerd een knallend feest.

Onze partybussen in Voorburg

Interesse in het huren van een partybus vanuit Voorburg? Probeer dan ons aanvraagformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Op deze manier kunnen wij jou gelijk een passend voorstel doen. Ons doel is om binnen 24 uur al een passend voorstel in jouw mailbox te hebben. De prijsopgave die jij van ons ontvangt is geheel vrijblijvend.

Onze partybussen in Voorburg:

Ervaringen