Partybus Rijswijk

Vraag een prijsopgave aan!

Jouw eigen muziek

In onze partybussen kun je altijd genieten van jouw eigen muziek. Dit kan jij laten afspelen via Spotify. De partybussen beschikken ook over gratis WIFI, lasers, ledverlichting, discoverlichting en een krachtige geluidinstallatie.

Gekoelde dranken

Er is een groot assortiment aan gekoelde dranken aanwezig in onze bussen. Je kan kiezen uit alcoholische en non-alcoholische dranken.

Comfortabele bussen

Hoe groot je groep ook is, onze partybussen zijn geschikt voor iedere groepsgrootte. Zit aan een tafel of ga voor de rondzit achterin de bus. Het is ook een optie om het naar jouw gewenste opstelling aan te passen.

Partybus huren in Rijswijk?

Geen zin om in de trein naar jouw eindbestemming te gaan? Ga dan voor één van onze luxe partybussen uit Rijswijk. Dit is niet alleen vervoer, het is een onderdeel wat jouw dag onvergetelijk gaat maken. Jij en je gasten hoeven je niet zorgen te maken over de reis, alles wordt compleet verzorgd. Partybussen zijn geschikt voor alle soorten partijen. Ga je naar een bruiloft, feest of festival? Het kan bij ons allemaal. Neem vrijblijvend contact op en dan vertellen wij jou alle mogelijkheden met onze partybussen uit Rijswijk.

Over ons

Partybus Rijswijk is een onderdeel van het bedrijf Eventliner Tours.

Naast feestbussen is er ook nog een grote vloot aan touringcars beschikbaar. Wij hebben een bus voor alle soorten wensen en gezelschap.

Wij denken altijd met jou mee en we worden door onze klanten ook wel beschreven als een enthousiast en betrokken bedrijf. Bij ons kan je altijd rekenen op goede service en maximale comfort.

Heb je interesse in het huren van een partybus? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Krachtige geluidsinstallatie

Wij maken er een groot feest van met onze krachtige geluidinstallaties. Je kan kiezen om je eigen muziek af te spelen of gebruik te maken van één van onze vele afspeellijsten. De bus beschikt van gratis WIFI.

Led-verlichting en lasers

Geniet van een onvergetelijke ervaring met de partyverlichting, lasershows en rookmachines.

Ruime drank keuze

Kies uit diverse gekoelde dranken, zowel alcoholische als non-alcoholische dranken.

Voor elke groep

In Rijswijk hebben wij voor elke groepsgrootte een partybus klaar staan. Kies voor een eigen opstelling of ga voor onze opstelling met een rondzit en tafels.

Neem plaats in de partybus

Vind je de reis ook altijd zo vreselijk naar je eindbestemming? Met een partybus uit Rijswijk wordt dit onderdeel van een onvergetelijke dag. Wij maken er al een feest van voordat jij op je eindbestemming bent. Geniet van onze ledverlichting, rookmachines, lasershows en krachtige geluidinstallatie. Je kan naar je eigen muziek luisteren via Spotify of gebruik maken van één van onze vele afspeellijsten. In de bus zijn er heerlijke gekoelde drankjes aanwezig. Wil jij ook dat jouw reis naar je eindbestemming al een groot feest wordt? Dan is een partybus misschien wel wat voor jou!

Mogelijkheden partybus Rijswijk

Ga je naar een festival, concert, bruiloft of een ander evenement? Wij kunnen je overal brengen met onze partybussen. Wij zullen altijd met je mee denken en de reis volledig voorbereiden. Er zijn eindeloze mogelijkheden bij ons partybussen. Geniet van jouw onvergetelijke dag onderweg. Kan je al niet meer wachten om in een partybus te zitten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je kan ons bereiken op werkdagen van 09:00 tot 18:00 op het telefoonnummer 020-2103322.

Voor iedere gelegenheid

Partybus huren Rijswijk

Festivals

Met de partybus naar een festival? Klik hieronder!

Partybussen huren Rijswijk

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeesten gaan langer door met een partybus

Partybus huren voor bedrijfsfeest Rijswijk

Bedrijfsuitjes

Maak bedrijfsuitjes gezelliger met een partybus.

Partybussen voor sportteams uit Rijswijk

Sportteams

Met jouw sportteam feestend in de partybus.

Partybus huren bruiloft Rijswijk

Bruiloften

Het allerleukste vervoer voor deze speciale dag. 

Partybus huren voor carnaval Rijswijk

Carnaval

Met ons partyvervoer naar carnaval. 

Partybus huren in Rijswijk voor iedere gelegenheid

Partybus huren in Rijswijk met rondzit

Onze partybussen zijn door het hele land inzetbaar. Wij hebben een standplaats in Rijswijk en wij kunnen jouw binnen en buiten de grenzen brengen. De bussen kunnen groepsgroottes vervoeren van 18 tot 4000 personen. Wij hebben al ervaring met het vervoeren van diverse gezelschappen en zullen altijd onze aanpak aanpassen op jouw wensen.

Onze partybussen in Rijswijk

Heb je interesse in het huren van een partybus? Vul dan ons aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, zo kunnen wij snel een passend voorstel doen. Ons doel is om elk voorstel binnen 24 uur te verzorgen. Wij gaan respectvol om met jouw persoonsgegevens en privacy.

Onze partybussen in Rijswijk:

Ervaringen