Partybus Pijnacker

Vraag een prijsopgave aan!

Jouw eigen muziek

Elke partybus beschikt over lasershows, discoverlichting en rookmachines. Via onze krachtige geluidinstallatie kan jij jouw eigen muziek afspelen.

Gekoelde dranken

Er is een divers aanbod aan gekoelde drankjes aanwezig in de bussen. Deze drankjes zijn zowel alcoholisch als non-alcoholisch.

Comfortabele bussen

Onze luxe partybussen zijn geschikt voor alle groepsgroottes. Daarnaast is er de mogelijkheid om jouw eigen opstelling te kiezen.

Partybus huren in Pijnacker?

Maak van jouw reis een feest met onze partybussen uit Pijnacker. Feest in onze partybussen onderweg naar jouw bestemming en geniet van deze onvergetelijke ervaring. Elke rit in de bus word volledig verzorgd, dus jij kan gewoon volledig gaan genieten.

Partybussen zijn een geschikt vervoersmiddel voor bruiloften, feesten, festivals en overige evenementen. Wil je meer weten over het huren van een partybus in Pijnacker? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Over ons

Partybus Pijnacker hoort bij partybus Den Haag van Eventliner Tours.

Wij hebben een enorme vloot aan partybussen en touringcars in bezit. Hierdoor hebben wij altijd iets aan te bieden wat past bij jouw wensen en groepsgrootte.

Ons doel is om jouw maximale comfort te bieden. Om dit voor elkaar te krijgen denken wij graag met jou mee en bieden wij enthousiaste en betrokken service.

Zien wij jou binnenkort in één van onze partybussen?

Krachtige geluidsinstallatie

Geniet van jouw lievelingsmuziek via onze krachtige geluidinstallatie. Je kan jouw eigen muziek afspelen via Spotify en de gratis WIFI.

Ledverlichting en lasers

Het feest wordt afgetopt met toffe lasershows, partyverlichting en rookmachines.

Ruime drank keuze

In elke bus is er een koelkast met een divers drankenaanbod aanwezig. Dit drankaanbod bestaat zowel uit alcoholische als non-alcoholische dranken.

Voor elke groep

Onze partybussen bevinden zich op een standplaats in Pijnacker en zijn geschikt voor iedere groepsgrootte.

Neem plaats in de partybus

Muziek, verlichting en het drinken zijn belangrijke onderdelen van een goed feest. Daarom hebben wij voor al deze onderdelen dingen geïmplementeerd in onze partybussen. Voor muziek kan jij ervoor kiezen om jouw eigen muziek af te spelen of gebruik te maken van één van onze kant-en-klare afspeellijsten. De muziek wordt afgespeeld via een krachtige geluidinstallatie, Spotify en gratis WIFI. Voor de verlichting hebben wij lasershows en discoverlichten. Daarnaast beschikt de bus ook nog over rookmachines. Voor de drankjes is er natuurlijk een koelkast aanwezig gevuld met een divers aan bod van alcoholische en non-alcoholische dranken.

Mogelijkheden partybus Pijnacker

Voor partybussen zijn er een groot aantal mogelijkheden. Je kan ze inzetten voor een veel tal aan doeleinden. Je kan bijvoorbeeld denken aan een vrijgezellenfeestje, bruiloft, festival, concert of ander evenement. Wij plannen de reis tot in detail voor en passen het volledig aan naar jouw wensen. Zo kunnen wij jou een onvergetelijke reis garanderen. Zie jij het wel zitten om in een partybus naar je volgende feestje te gaan? Neem dan contact op met ons via het telefoonnummer 020-2103322.

Voor iedere gelegenheid

Partybus huren Pijnacker

Festivals

Met de partybus naar een festival? Klik hieronder!

Partybussen huren Pijnacker

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeesten gaan langer door met een partybus

Partybus huren voor bedrijfsfeest Pijnacker

Bedrijfsuitjes

Maak bedrijfsuitjes gezelliger met een partybus.

Partybus huren voor sportteams Pijnacker

Sportteams

Met jouw sportteam feestend in de partybus.

Partybus huren voor bruiloft Pijnacker

Bruiloften

Het allerleukste vervoer voor deze speciale dag. 

Partybus huren voor carnaval Pijnacker

Carnaval

Met ons partyvervoer naar carnaval. 

Partybus huren in Pijnacker voor iedere gelegenheid

Partybus huren in Pijnacker met rondzit

Onze partybussen beschikken over een capaciteit om 18 tot 4000 personen te vervoeren. Dit is allemaal mogelijk door onze grote vloot aan touringcars met diverse afmetingen. Onze standplaats bevindt zich in Pijnacker en wij kunnen gezelschappen door het hele land vervoeren. Indien gewenst kunnen wij jou ook over de grens vervoeren. Door de jarenlange ervaring hebben wij een aanpak ontwikkeld en weten wij precies hoe wij jouw rit een gegarandeerd succes kunnen maken.

Onze partybussen in Pijnacker

Interesse in het huren van een partybus Pijnacker? Vul dan ons aanvraagformulier in of neem telefonisch contact op. Probeer het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Op deze manier kunnen wij jou gelijk een passend voorstel doen. Ons doel is om binnen 24 uur een voorstel opgestuurd te hebben.

Onze partybussen in Pijnacker:

Ervaringen