Partybus Leidschendam

Vraag een prijsopgave aan!

Jouw eigen muziek

In onze partybussen is het mogelijk om jouw favoriete muziek af te spelen. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door onze krachtige geluidinstallatie, Spotify en gratis WIFI.

Gekoelde dranken

Er is een gevarieerd aanbod aan gekoelde dranken in onze partybussen aanwezig. Jij kan kiezen tussen zowel alcoholische als non-alcoholische dranken.

Comfortabele bussen

Onze luxe partybussen zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Wil jij graag zelf de opstelling kiezen? Dan is dat zeker mogelijk.

Partybus huren in Leidschendam?

Maak van jouw reis onderweg de bestemming door het huren van een luxe partybus. Op deze manier hoef jij niet meer op te kijken tegen het vervoer en wordt het ook nog eens een onvergetelijke ervaring. Wij bieden jou en jouw gezelschap gegarandeerd een knallend feest. De reis wordt compleet verzorgt en jij hebt niks waar jij je zorgen over hoeft te maken.

Partybussen zijn het vervoersmiddel als jij naar een feestje gaat. Ze kunnen ook ingezet worden voor bruiloften, vrijgezellenfeestjes en concerten. Ongeacht waar jij ook heen gaat voor een partybus ben jij ben ons aan het juiste adres. Partybus huren Leidschendam? Neem dan snel contact met ons op en dan vertellen wij jou over al onze mogelijkheden.

Over ons

Partybus Leidschendam hoort bij partybus Den Haag van Eventliner Tours.

Wij zijn in bezit van een enorme vloot van zowel partybussen als touringcars. Op deze manier kunnen wij jou altijd iets bieden wat volledig aansluit bij jouw wensen.

Ons team staat bekend om onze enthousiaste en betrokken service. Wij denken graag in oplossingen en zullen altijd met jou meedenken hoe wij jouw maximale comfort kunnen bieden.

Wil jij meer weten over het huren van een partybus in Leidschendam? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Krachtige geluidsinstallatie

Speel jouw lievelingsmuziek af met onze krachtige geluidinstallatie via de gratis WIFI en Spotify.

Led-verlichting en lasers

Geniet van de toffe lasershows, discoverlichting en de rookmachines. Samen met jou maken wij er een onvergetelijke ervaring van.

Ruime drank keuze

In elke partybus is er een gevarieerd aanbod van gekoelde dranken aanwezig. Deze drankjes zijn zowel alcoholisch als non-alcoholische drankjes.

Voor elke groep

Onze partybussen zijn geschikt voor kleine en grote groepen. Neem plaats in de rondzit of ga voor een opstelling naar eigen keuze.

Neem plaats in de partybus Leidschendam

Een prioriteit van ons is het afspelen van de juiste muziek in een partybus. En wat is nou beter dan luisteren naar jouw favoriete artiesten? Om deze reden hebben wij ervoor gezorgd dat al onze partybussen zijn uitgerust met goede geluidinstallaties, Spotify en gratis WIFI. Maak jij liever gebruik van een kant-en-klare afspeellijst? Dan kan dat ook. Wij hebben meerdere knallende afspeellijsten klaar staan. Ervaar een echt feestervaring met de discoverlichting, rookmachines, lasershows en gekoelde drankjes. Zien wij jou binnenkort terug in één van onze partybussen?

Mogelijkheden partybus Leidschendam

Als jij bij ons een partybus huurt zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij zorgen ervoor dat jij en jouw gezelschap een onvergetelijke dag beleefd. Waar jij ook heen wilt of het nu een festival of bruiloft is bij ons kan jij altijd rekenen op een knallend feestje. De gehele reis bereiden wij tot in de puntjes voor aansluitend bij jouw wensen. Wij zijn wel klaar voor een knallend feestje vanuit Leidschendam, jij ook? Om een partybus te huren kun jij ons bereiken op het telefoonnummer 020-2103322 of je kunt een aanvraagformulier invullen.

Voor iedere gelegenheid

Partybus huren in Leidschendam

Festivals

Met de partybus naar een festival? Klik hieronder!

Partybus huren Leidschendam

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeesten gaan langer door met een partybus

Partybus huren voor bedrijfsfeest Leidschendam

Bedrijfsuitjes

Maak bedrijfsuitjes gezelliger met een partybus.

Partybussen voor sportteams Leidschendam

Sportteams

Met jouw sportteam feestend in de partybus.

Partybus bruiloft Leidschendam

Bruiloften

Het allerleukste vervoer voor deze speciale dag. 

Partybus huren voor carnaval Leidschendam

Carnaval

Met ons partyvervoer naar carnaval. 

Partybus huren in Leidschendam voor iedere gelegenheid

Partybus huren in Leidschendam met rondzit

Onze partybussen bevinden zich in Leidschendam en zijn door het hele land inzetbaar. Indien gewenst zijn er ook mogelijkheden om over de grens te gaan. Wij hebben door de jaren heen een perfecte aanpak ontwikkeld die naadloos aangesloten wordt op jouw gezelschap en wensen. Groepsgroottes vervoeren wij al vanaf 18 tot 4000 personen.

Onze partybussen in Leidschendam

Vul voor het huren van een partybus in Leidschendam ons aanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Ons doel is om binnen 24 uur bij jou terug te komen met een passend voorstel. Deze prijsopgave is geheel vrijblijvend. Wij gaan altijd zeer respectvol om met de privacy van jouw persoonsgegevens.

Onze partybussen in Leidschendam:

Ervaringen