Partybus Delft

Vraag een prijsopgave aan!

Jouw eigen muziek

Luister naar jouw favoriete muziek via Spotify en maak gebruik van onze gratis WIFI. Onze partybussen beschikken van een zeer krachtige geluidinstallatie, lasers, ledverlichting en discoverlichting.

Gekoelde dranken

Geniet van de heerlijke gekoelde drankjes. In elke partybus zijn er diverse alcoholische en non-alcoholische dranken aanwezig.

https://www.high-endrolex.com/15

Comfortabele bussen

Zit in onze gezellige rondzit of ga aan een tafel zitten. Je kan ook kiezen voor een eigen opstelling. Onze partybussen zijn geschikt voor iedere groepsgrootte.

Partybus huren in Delft?

Kies je voor een partybus als jouw vervoer? Dan kan je er vanuit gaan dat jij een onvergetelijke dag gaat beleven. Jouw reis wordt één groot feest met onze luxe partybussen uit Delft. Je hoeft je niet druk te maken over het vermaak van je gasten en de reis wordt compleet tot in de puntjes verzorgd. Of je nu naar een bruiloft, feestje, festival of evenement gaat een partybus komt altijd van pas. Ben je al geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en dan vertellen wij jou over onze eindeloze mogelijkheden.

Over ons

Partybus Delft maakt deel uit van Eventliner Tours.

Onze bussen passen altijd bij jouw wensen en gezelschap. Naast partybussen beschikken wij ook nog over een ruime vloot aan touringcars.

Bij ons kan je er altijd vanuit gaan dat wij enthousiast en betrokken zijn en altijd een goede service leveren. Wij willen altijd met jou meedenken zodat jij je onvergetelijke ervaring kan beleven.

Zien wij jou terug in één van onze partybussen?

Krachtige geluidsinstallatie

Geniet van jouw eigen muziek via onze krachtige geluidinstallaties. Je kan jouw muziek afspelen via Spotify en gebruik maken van onze gratis WIFI. Heb je geen zin om je eigen afspeellijst te maken? Dan hebben wij er genoeg om uit te kiezen.

Led-verlichting en lasers

Jouw feestje start pas echt met de juiste partyverlichting. Gelukkig beschikken onze partybussen over toffe lasershows, discoverlichting en een rookmachine.

Ruime drank keuze

Krijg je dorst van al dat feesten? In onze bussen beschikken wij van een ruim assortiment aan gekoelde alcoholische en non-alcoholische dranken.

Voor elke groep

Of je nu met een groep reist van 18 personen of 2000 voor elke groepsgrootte hebben wij een geschikte partybus klaar staan.

Neem plaats in de partybus

Onze partybussen zijn uitgerust met Spotify, gratis WIFI en fantastische geluidinstallaties. Wij vinden het zeer belangrijk dat jij naar jouw eigen muziek kunt luisteren. Dit kan je doen via Spotify. Heb je geen zin om een eigen afspeellijst te maken? Dan hebben wij er al genoeg klaarstaan waaruit je kan kiezen. Geniet van de ledverlichting, rookmachines, lasershows en de heerlijk gekoelde drankjes. Heb je al interesse in het huren van een partybus? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan.

Mogelijkheden partybus Delft

Ga je binnenkort naar een festival, concert of een ander evenement? Dan is een partybus misschien wel het vervoer voor jouw. Met een partybus start jouw feest onderweg en kan je rekenen op een onvergetelijke dag. Ons team denkt tot in de puntjes met je mee en stemt alles af op jouw wensen. Kan je al niet meer wachten tot je in de partybus zit? Neem dan snel contact met ons op. Wij zijn elke werkdag bereikbaar op het telefoonnummer: 020-2103322.

Voor iedere gelegenheid

Partybus huren Delft

Festivals

Met de partybus naar een festival? Klik hieronder!

Partybussen Delft

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeesten gaan langer door met een partybus

Partybus huren voor bedrijfsfeest Delft

Bedrijfsuitjes

Maak bedrijfsuitjes gezelliger met een partybus.

Partybussen voor sportteams uit Delft

Sportteams

Met jouw sportteam feestend in de partybus.

Partybus huren bruiloft Westland

Bruiloften

Het allerleukste vervoer voor deze speciale dag. 

Partybus huren voor carnaval Delft

Carnaval

Met ons partyvervoer naar carnaval. 

Partybus huren in Delft voor iedere gelegenheid

Partybus huren in Delft met rondzit

Onze partybussen zijn tot over de grenzen inzetbaar. Wij beschikken van een standplaats in Delft en wij hebben diverse groottes aan partybussen. Wij kunnen groepen tussen de 18 tot 4000 personen vervoeren. Onze aanpak wordt aangepast op jouw wensen, zodat jouw ervaring onvergetelijk wordt.

Onze partybussen in Delft

Heb je interesse in een partybus? Vul dan zo volledig mogelijk ons aanvraagformulier in. Op deze manier kunnen wij zo’n compleet mogelijk voorstel doen. Ons doel is om jou het voorstel uiterlijk binnen 24 uur toe te sturen.

Onze partybussen in Delft:

Ervaringen